Mentál-tér

párkapcsolati, válási, kamasz és iskolai mediáció

Válási mediáció

Ha már a házasság nem működik, amikor már inkább két fél a pár, mint egy egész,  akkor ajánlom a mediációt, ahol mediátor – közvetítő – segítségével, a helyzetből adódó konfliktusok kezelésével egy konszolidált környezetben tudnak megoldást találni és megállapodást kötni, amit majd a Bíróság elfogad és meggyorsítja a befejezést.
Ez mindkét fél és a gyerekek számára is egy megnyugtató megoldás lesz.

Párkapcsolati mediáció

Abban az esetben tudom ajánlani,
ha a párkapcsolat vagy együttélés válságba kerül, sokasodnak a konfliktusok, érzik, hogy segítség kellene, mielőtt már késő lenne.
Keressük meg együtt a kapcsolatban az erősségeket..

Kamasz mediáció

A mai világban a kamaszoknak és a kamaszokkal nehéz a kommunikáció, sokszor kevés az idő leülni és beszélgetni vagy csak meghallgatni egymást.
Az elmérgesedett szülő-gyerek kapcsolatok miatt a fiatal kortárs csoportokba menekül, amik újabb konfliktushoz vezethetnek.
Ezt megelőzendő jöjjenek el és beszélgessünk.

Iskolai mediáció

Itt lehet szó iskolán belüli konfliktusok kezeléséről, pedagógusok között vagy a pedagógus és a diák/diákok között, esetleg a szülőkkel.

Resztoratív facilitálás

Az osztályközösségen belüli konfliktusok feltérképezése, megoldások keresése és a szereplők erősítése, valamint egy adott agresszív cselekmény résztvevőivel beszélgetés – hibáztatás nélkül, konfliktuskezelés resztoratív eszközök segítségével.

Iskolai bullying

Egy nagyon égető probléma megelőzésében tudok segíteni, a képzésen tanult módszerekkel, ami a gyakorlatban alkalmazva enyhítheti a gyerekekben kialakult feszültségeket.

Árak

8000.-/fő/60 perc előkészítő beszélgetés
10000.-/fő/90 perc mediációs ülés